Punastunut työhuone

Joskus asiat jäävät roikkumaan ja sitten kun ne tekee valmiiksi, niin voi vain päivitellä miten sitä onkaan ollut hölmö kun ei ole ryhtynyt aikaisemmin puuhaan. Talomme yläkerrassa on iso kirjasto/työhuone, joka on ollut hyvin vähällä käytöllä. Syyslomani yksi päämäärä oli saattaa projekti Työhuone kuntoon valmiiksi. Ja niin minä myös tein! Ja siitä tuli niin hieno ja inspiroiva.

Tein muutaman huomion projektin aikana:  1. Omistamme ihan älyttömiä kirjoja. Kirjojen heittäminen pois tuntuu minulle vaan niin vaikealta. Olen muun muassa haalinut ison läjän kevyitä rakkausromaaneja äitini kirjahyllystä hänen muuttaessa kerta toisensa jälkeen pienempää asuntoon. Onneksi niistä monet ovat sentään punaisia. Voin vain kuvitella millainen rovio siitä syntyy kun pojat aikanaan polttavat minun vuosikausia säästämäni opukset. 2. Levyjen kannet ovat aika makeita. Sääli että Spotify on miltei hävittänyt tämän taidemuodon. 3. Olen kuvitellut heittäneeni pois kaiken olemattoman paperisaasteen. En ole. 4. Nostalgia nostaa päätään. Monet menneisyyden esineet ja valokuvat tuntuivat erityisen merkityksillisiltä niihin nyt törmätessäni. 5. Punainen väri inspiroi minua aivan valtavasti. Enemmän kuin kuvittelinkaan. Miksi ihmeessä en ollut tajunnut maalata työhuoneen seiniä aikaisemmin punaisiksi? 6. Haluan ehdottomasti opetella muokkaamaan ja tekemään vaatteita. Nyt minulla sitä varten myös työpöytä. Vain toimiva ompelukone puuttuu. 7. Viikon loma töistä tekee ihmiselle hyvää. 8. Konmaritus ei ole minun juttuni. 9. Tykkään meidän kodistamme ihan hulluna.

Tässä muutama kuva uudistuneesta työhuoneestamme – olkaa hyvä!

F

Punastunut työhuone

Punastunut työhuone_1

Punastunut työhuone_2

Punastunut työhuone_3

Punastunut työhuone_4

Punastunut työhuone_5

Punastunut työhuone_6

Punastunut työhuone_7

Punastunut työhuone_8

Punastunut työhuone_9

Punastunut työhuone_10

Punastunut työhuone_11

Punastunut työhuone_12

Punastunut työhuone_13

 

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s