Seksiä, Scrabblea ja sieniä

Työt, arki ja erillään asuminen ovat taas meidän todellisuuttamme. Poissa ovat ne lukuisat hitaat aamut kahvikupposten äärellä merituulen puhaltaessa kasvoihin ja ihana joutilaisuus, johon saaristossa totuimme kesälomaviikkojen aikana.

Paitsi että onhan meillä edelleen viikonloput. Perjantaina lähdimme heti T:n saavuttua Turusta mökille.  Viikonloppu oli rentouttava.  Ihastelimme isoiksi kasvaneita joutsenten poikasia,  saunoimme ja uimme. Trubaduuri savusti lohta ja minä tein soossin voitateista. Itkimme yhdessä Perilliset-sarjan viimeisen osan äärellä, pelasimme pari kierrosta Scrabblea ja tietysti rakastelimme. Muutaman päivän erillään olon jälkeen toisen kosketus tuntui maagiselta. Rankkasateet ja myrsky kiersivät Luvian saariston, mutta sunnuntaina satoi – ja sateen jälkeen tuoksui ihanalta.

Sunnuntaina kotimatkalla piipahdimme tarkistamassa tutun kantarelliapajan ja illalla teimme valkoista pitsaa. Suoristimme mutkia pohjan kanssa, mutta muuten seurasimme Antto Melasniemen ohjetta ja pyöräytimme mielestämme täydellisen kantarellipitsan, jonka kruunasi tuore timjami. Niin hyvää.

F

valkoista pitsaa

valkoista pitsaa_1

valkoista pitsaa_2

valkoista pitsaa_3

valkoista pitsaa_4

valkoista pitsaa_5

valkoista pitsaa_6

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s