Juhannusjuhlista saariston arkeen

Juhannuksena se sitten alkoi. Meidän yhteinen kesämme saaressa. Kolme neljästä teinipojastamme vietti juhannuksen kanssamme, mutta nyt olemme kahden. Juhannus sujui perinteiseen tapaan: saunoimme, söimme hyvin ja aattona veneilimme ystäviemme saareen, missä juhannusjuhlat jatkuivat höpöttelyn, savusaunan, grillailun ja paljuilun merkeissä. Kokkokin sytytettiin rantaan. Ilta oli tyyni ja kaunis. Edes hyttyset eivät häirinneet saariston täydellistä kauneutta. Kameraa en viitsinyt edes kaivaa esille.

Jäätyämme kahden juhannuksen jälkeen T toteutti ensitöikseen pitkään suunnittelemansa lavitsan pieneen makuukammariimme. Saimme viime kesänä T:n työkaverilta uudehkon 160 cm leveän patjan, jonka kanssa nukuimme viime kesän lattialla. Sitä edeltänyt 120 cm leveä runkopatja päätyi ranta-aittaan poikien ja vieraiden käyttöön. Keski-ikäisten ihmisten ei kuitenkaan ole tarkoitettu kämyävän aamuisin lattialta ylös, joten jonkilainen sänky meidän oli saatava.

Makuukammarimme on todella pieni ja kiinteä lavitsa tuntui hyvältä vaihtoehdolta sängyksi sinne. Siivoaminen on pienessä ja pimeässä tilassa hankalaa ja nyt ei tarvitse edes yrittää ujuttaa rättiä sängyn alle. T teki lavitsasta melko korkean ja siitä syntyi hauskasti hieman kajuuttamainen fiilis, mikä sopii tänne merelle mainiosti.

Makuukammarista syntyi ihan täydellinen lemmenpesä meille, missä on myös aivan jumalattoman hyvä nukkua.

F


Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s