Pyhä yksinkertaisuus!

Pikkuruinen mökkimme sijaitsee aivan meren rannassa. Se on rakennettu 60-luvulla, jolloin rantarakentaminen oli vielä sallittua. Tämä on meidän paratiisimme. Neliöitä saunallisessa hirsimökissä on 45 ja ranta-aitan 25 neliötä päälle. Viime kesänä saimme tontille vesiosuuskunnan myötä veden. Aivan käsittämätöntä luksusta. Niin kuin myös sähköt. 

Näistä kehitysaskeleista huolimatta mökkeilymme perustuu yksinkertaisiin juttuihin. Ruoka on keskiössä, mutta sen valmistaminen tehdään mahdollisimman simppelisti. Tämän päivän parhaita asioita ovat olleet: aurinko, aamukahvit laiturilla, lintujen tarkkailu, kukkakimppu luonnonkukista, savustettu kirjolohi, lasillinen kylmää rieslingiä,  päiväunet sivutouhuineen ranta-aitasssa ja illan kruunaa vielä sauna…

Vaikea kuvitella mitä muuta ihminen kaipaisi täydelliseen kesäpäivään?

F

     

 

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s