Mutta suurin niistä on rakkaus

Taas on tapahtunut kauheita.  Tai koko ajanhan sitä tapahtuu pahoja asioita, mutta tietyt tapahtumat nousevat median kautta silmiemme eteen. Minulla on vaikeuksia käsitellä asioita ja tiedän, että en ole ainoa.

Tekee mieli käpertyä omaan kuplaansa.  Mutta en sitä tee. Pakotan itseni lukemaan tapahtumista ja hetken ajan tunnen syvää myötätuntoa tapahtumien uhreille ja heidän omaisilleen. Se ei ole paljon se, mutta se on tarpeeksi. Kun minä olen menettänyt rakkaitani, niin toisten ihmisten myötätunto on kannatellut surussa. Tiedän  että osanoton esittänyt ihminen on jatkanut tilanteen jälkeen omaa elämäänsä, kepeästikin ja niin kuuluukin. Mutta pieni myötätunnon hetki on osoitus inhimillisyydestä, hyvyydestä ja välittämisestä, rakkaudesta.

Olen onnellinen  siitä että meillä on tämä blogi. Kirjoitamme täällä mielestäni maailman tärkeimmästä asiasta, rakkaudesta. Minusta tuntuu että juuri nyt, tässä ajassa,  rakkaudesta puhuminen ja kirjoittaminen ovat tärkeintä maailmassa.

Ja  sitä aiomme jatkaa…

F

PS Alla olevan sydämen sain synttäritervehdyksenä ihanalta kummitytöltämme. 

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s