Arki

Meille arki on aina aikaa erossa toistamme. Kismittääkö? Ei. Onko ikävä? Joskus torstaisin.

Arki on meille ennen kaikkea omaa aikaa. Ja se on aikaa myös nuorisolle.  Äiti ja poika -hetkiä ja isä ja poika -hetkiä.

Niin ja sitten se on ihan vaan arkea: tiskaamista, astianpesukoneen lataamista ja tyhjentämistä, pyykinpesua, pölyn päivittelyä, joskus jopa pyyhkimistä, lukemista, suunnitelmien laatimista, zumbaa, kävelylenkkejä, somettamista, kuvaamista, soittotreenejä ja dokkareiden katsomista. Meidän perheemme arkea.

Tänään koin poikieni kanssa monta hyvää hetkeä ja sydänalassa muljahteli. Aikuisuus ja kotoa muutto ovat molemmilla jo aika lähellä. Mutta onneksi ei ihan vielä – nyt nautitaan esikoisen tekemästä supperhyvästä makaroonilaatikosta, muistellaan astianpesukoneen tyhjentämisvuoroja ja kerrotaan tärkeitä ja tyhjänpäiväisiä asioita toisillemme. Elellään vaan ihan rauhassa tätä arkea, sillä oikeasti meillä on vain tämä hetki. 

F

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s