Hekumavinkki osa 3 – kosketus

Hyvin usein. Oikeastaan melkein aina jos ei seksi sen perinteisessä mielessä syystä tai toisesta hotsita jompaakumpaa, niin lähes idioottivarma konsti muuttaa tilanne on lähteä koskettelemaan toista. Kosketus ei saa missään tapauksessa olla vaativa, vaan ainoastaan hellä ja rakastava. Tutkivakin voi olla. Hipaisu johonkin sellaiseen kohtaan ihoa, missä käsi ei usein käy voikin laukaista ihmeelliset väristykset ja tuntemukset. Ja sitten yhtäkkiä halut heräävätkin.

Trubaduuri on maailman laiskin hieroja, mutta tiedän että joillakin pariskunnilla hierominen on ihan parasta virittäytymistä toiseen. Jossain vaiheessa mekin kokeilimme joitakin shiatsu-tekniikoita opittuamme niitä  osallistumallamme hyvinvointileirillä, mutta ne ovat jääneet. Mutta koskettelu ei. Miten hiusten silittely, hipaisu sormen päällä niskaan tai kunnon puristus takapuolesta voivatkin saada pienen ihmeen aikaan apaattisessa ihmisessä?

Muita hekumavinkkejä voi lukea täältä klik ja täältä klik.

 

F

Seoikea – Kopio

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s