Pour un flirt

Syntymäajankohta on mitä ilmeisimmin enne. Synnyin  päivälleen 45 vuotta sitten ja Suomen listahittiykkösenä soi silloin Michel Delpechin kappale Pour un flirt. Eikä siinä kaikki, vaan listan nelosena keikkui Daven versio samaisesta biisistä nimellä Flirtaten.

Suomenkielisessä  versiossa punastellaan flirttailun lomassa, mutta ymmärtääkseni ranskalaisessa versiossa ei samalla tavalla  olla häveliäitä, vaan suorastaan ehdotellaan peittojen heilutustalkoita.

Jos on nähnyt päivänvalon flirttibiisien soidessa, niin sitä saattaa löytää itsensä vuosikymmenien päästä kirjoittamasta seksistä, parisuhteesta ja flirttailemisen iloista. Niin se menee. Tsekkaa itse hittibiisit syntymäsi ajoilta: klik.

En lähde arvailemaan,  leffamaailman ykkösenä olleen Kummisedän merkitystä elämälleni, mutta merkityksetön tuo huikea elokuva ei totisesti ole ollut. Katsopa  itsekin syntymähetkesi The elokuva: klik.

 

F

 

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s