Seksipetos

Sivusin tässä aiemmin orgasmin teeskentelyä, ja ajattelin käsitellä tätä hiukan lisää. Itse ajattelin ensin, että miehenä en ole koskaan teeskennellyt orgasmia, mutta kun tarkemmin ajattelen niin ehkä sittenkin on joskus monta vuotta sitten saattanut käydä niin. Olen vasta vanhempana tajunnut laukeamisen ja orgasmin eron. Niinpä on voinut käydä niin että joskus (varmaan pidätellessäni laukeamista huonolla menestyksellä) olen lauennut ilman orgasmia ja liioitellut reaktiotani kumppania miellyttääkseni.

Yksi orgasmin teeskentelyn syistä onkin varmaan juuri kumppanin miellyttämisen tarve. Se on siis periaatteessa hyvää tarkoittava teko, mutta todellisuudessa petos. Jos aina joutuu teeskentelemään, ei ole mikään ihme jos seksihalut katoavat. Eikä sellaisesta valheellisuudesta voi hyvää seksielämää rakentaakaan.

Ongelman ydin on seksin yhdyntä- ja orgasmikeskeisyydessä. Tämähän on jo lähtökohtaisesti ristiriitaista, sillä tutkimusten mukaan alle puolet naisista saa orgasmin yhdynnässä. Kun seksissä orgasmi ei ole päämäärä vaan enemmänkin sivutuote, vapaudutaan odotuksista ja pystytään keskittymään itse asiaan: hyvän tekemiseen toiselle ja itselle. Eikä tarvita mitään tantrarituaaleja, ihan vaan sänkyyn ja hommiin.

 

T

suihkulahde_rooma

 

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s