Yli 700 lukijaa!

Viidentenä hääpäivänämme 17. helmikuuta juhlimme myös blogiamme, joka täytti kokonaiset kaksi vuotta. Välillä olemme olleet valmiit  lyömään hanskat tiskiin, mutta sitten olemme huomanneet itse jatkavamme keskustelua parisuhteesta, rakkaudesta, seksistä, ihmisenä olemisesta, taiteista, matkustamisesta, hyvästä ruuasta jne. – ja sitten olemmekin päättäneet jatkaa myös niistä kirjoittamista ja niiden valokuvaamista.

Teemme postauksia täysin oman fiiliksen mukaan – ja silloin kun siltä tuntuu. Molemmat. Emme ole ottaneet blogista mitään stressiä, koska se on meille yhteinen harrastus. Mutta tottakai haaveilemme valtaisista lukijamääristä, ja erityisesti siitä että lukijamme saavat teksteistämme ja kuvistamme jotain itselleen. Ensisijaisesti kuitenkin pidämme blogia itsekkäistä syistä – jollain tavoin tuntuu mielekkäältä tallentaa omia ajatuksiaan ja kaikkea näkemäänsä ja kokemaansa. Aina välillä palaamme myös omiin postauksiimme syystä tai toisesta.

Kulunut helmikuu on ollut kävijämäärien suhteen aika herkullinen. Tammikuussa yksittäisiä kävijöitä oli blogialustamme WordPressin laskurin mukaan n. 500  ja eilen ylitimme 700 vierailijan määrän. Se on aika paljon se.  Suosituin yksittäinen postaus helmikuussa oli Trubaduurin Roolien vankina seksissä  ja toiseksi suosituin Flirttimaisterin Entä jos rakkaus loppuu?

Blogiamme kommentoidaan varsin vähän ja se tuntuu  joskus vähän hassulta… Lukeeko tekstejämme kukaan? Ovatko ne aivan pöljiä? Mitä järkeä tässä on? Toisaalta se, että postauksia ei kommentoida vapauttaa meidät vastaamiselta. Ja siihen meillä ei ihan hirveästi oikeastaan olisi aikaa. Eli ehkä ihan hyvä näin.

Juuri nyt blogin kirjoittaminen tuntuu tosi mukavalta ja tekstejä syntyy helposti. Aina ei niin ole, mutta nautimme tästä tilanteesta ja toivomme, että lukijamme pysyvät vaihtelevasta julkaisutahdistamme huolimatta mukana.  Ja tietysti toivomme lisää lukijoita mukaan!

Rakkaudella,

F&T

petikollaasi - muokattu

 

One comment

  1. Koti meidän/Tuija · 27 helmikuun, 2017

    Onnea kaksivuotiaalle! Kommentointi on aika vähäistä minunkin blogissani, vaikka kävijöitä on runsaasti. Jatkakaa mainiolla reitillänne! ❤ Tuija

    Liked by 1 henkilö

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s