Hääpäivä herkutellen

Virallisesti viides hääpäivämme oli jo perjantaina, mutta koska pojillani oli menossa potkijaisetpenkkaritjavanhojentanssit-juhlaviikot ja en halunnut missata niistä mitään, niin pääsimme juhlistamaan hääpäiväämme vasta lauantaina. Mutta hyvää kannatti odottaa. T odotti minua Turun kodissamme sampanja kylmässä kun pörhälsin aamupäivällä Satakunnasta kultani luo.

Trubaduuri oli varannut meille hyvissä ajoin pöydän turkulaisesta ravintola Karu Izakayasta. Olemme olleet paikassa aikaisemmin  Food and  fun -festivaalien aikana, jolloin herkuttelimme islantilaisen kokin loihtiman menun, ja kerran ystäviemme kanssa sushilla. Olimme kuulleet paljon kehuja Karun maistelumenusta ja olimme päättäneet nauttia sen hääpäivämme kunniaksi.

Ennen Karua kävimme juomassa aperitiiveiksi lasilliset kuubalaista rommia läheltämme löytyvästä kortteliravintola Kerttulin Kievarissa, joka on erikoistunut viskeihin ja rommeihin. Hauska pikkukapakka, missä on asiantunteva ja ystävällinen palvelu.

Mutta sitten itse asiaan eli Karun maistelumenuhun, joka koostuu keittiön valitsemista päivän raaka-aineista valmistetuista tarjoiltavista. Emme siis tienneet, mitä tulisimme syömään, mikä teki ravintolaillasta jännittävän ja elämyksellisen, varsinkin kun herkut olivat toinen toistaan parempia. Koko menussa oli vahva itämainen meininki, mutta mukana oli myös hawajilaisia makuja ja mukaan mahtuivat myös perinteiset nigirit ja sashimit.

Ruuat olivat aivan jumalattoman hyviä, palvelu rentoa ja ystävällistä. Nuori tarjoilijamies sydäntatskoineen oli asiantunteva ja mukava (kuten muukin henkilökunta). Hän ymmärsi myös hyvin haluni kuvata hänen sydäntatuointinsa, jotka riemastuttivat hääpäivän viettäjää suuresti. Karu on pieni ravintola, jonka selkeä sisustus on todella kaunis. Sinne kannattaa tulla kauempaakin syömään, sillä itse en ainkaan keksi mitä muuta olisin kaivannut täydelliseen ravintolailtaan. Menu on todella runsas ja vatsat piukeina kävelimme kotiin kahden tunnit herkuttelun jälkeen. Ai lähdimmekö jatkoille? No ei. Meillä oli muuta tekemistä.

F

haapaiva2017


haapaiva2017_1

haapaiva2017_2

haapaiva2017_3

haapaiva2017_4

haapaiva2017_5

haapaiva2017_6

haapaiva2017_7

haapaiva2017_8

haapaiva2017_9

haapaiva2017_10

haapaiva2017_11

haapaiva2017_12

haapaiva2017_13

haapaiva2017_14

haapaiva2017_15

haapaiva2017_16

haapaiva2017_17

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s