Entä jos rakkaus loppuu?

Laitoin eilen monta kuvaa meistä someen. Minä ja hän. Me.  Suutelemassa. Hymyssä suin. Kuvallista todistusaineistoa rakkaudestamme. Miten uskallan? Jos kuitenkin rakkaus välillämme loppuu?  Niin on tapahtunut ennenkin. Niin minulle kuin muillekin.

Mitään erityisiä takeita rakkautemme kestämiselle ei ole. Paitsi lupauksemme ja tahtotilamme. Mutta on sitä luvattu ja tahdottu ennenkin.

Eikö olisi vähän noloa, jos niin kävisi…? Ensin hehkuttaisi onneaan ja rakkauttaan, ja sitten kävisikin, niin että toinen ottaisi ja lähtisi. On sitä lähdetty ennenkin.

Aina välillä edellä mainitun kaltaiset ajatukset saattavat pulpahtaa mieleen. Ja hyvä niin. Se pistää ajattelemaan ja toimimaan. Pidän rakkauttamme kaikkea muuta kuin itsestäänselvyytenä. Hämmästelen miltei päivittäin käsittämätöntä tuuriani.  ”Mitä mä olen tehnyt oikein kun olen saanut tuollaisen ihmisen rinnalleni?”

Näin viidennen hääpäivän kynnyksellä voin todeta, että ainakin olen uskaltanut rakastaa ja ottaa rakkautta vastaan. En todellakaan ole pitänyt kynttilää vakan alla, vaan olen näyttänyt mitä tunnen ja mitä rakkautemme merkitsee minulle.

Jos meille jonakin päivänä tapahtuu jotain sellaista, että rakkautemme loppuu, niin silloin putoan korkealta. Mutta olen varma, että en tule koskaan katumaan sitä, että olen uskaltanut rakastaa. Näin täysillä ja kokonaan. 

F

One comment

  1. Päivitysilmoitus: Yli 700 lukijaa! | Flirttimaisteri & Trubaduuri

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s