Dokkari rakkaudesta, elämästä, kuolemasta ja kirjoittamisesta

Joko olet katsonut Yle Areenasta loistavan dokkarin supperkiinnostavasta kirjailijapariskunnasta Maj Sjöwallista ja Per Wahlööstä? Jos et, niin katso ihmeessä! Pariskunta loi yhdessä käsittämättömän Beck-hahmon rikostarinoineen ja oikeastaan antoi alkusysäyksen koko Nordic Noir -genrelle. Heidän rakkaustarinansa on ehdottomasti myös tutustumisen arvoinen.

Katsoimme dokkarin joulun alla ja vinkkasimmekin siitä FB-sivuillamme. Trubaduurilla on nyt dokkarin innoittamana hyvää vauhtia menossa kymmenenosainen Beck-romaanisarja – ja  1960-luvulla kirjoitettu  Sjöwall&Wahlöö-tuotanto toimii edelleen.

F&T

PS Ja F on puolestaan täysin hurahtanut asetelmien kuvaamiseen…

sjowall_wahloo

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s