Aikuisviihdettä

Rouva oli viikonloppuna semmoisessa mielentilassa, että piti päästä vähän tuulettumaan. Perjantain pimetessä rouva laittoi uutukaisen, melko antavan kaula-aukon omaavan mekkonsa ylleen ja herra päätti olla välittämättä vaikka euroja paloi turhuuteen ja hekumaan. Koska olimme Turussa, niin oli varsin helppo heittäytyä kevytkenkäisiksi. Kävelimme ensin Pinellan baariin (siis sinne missä on samanlaiset valaisimet kuin meidän talomme eteishallissa) ja tilasimme Irish coffeet. Miten olin voinut unohtaa Irish coffeen? Se oli äitini ja isäni lempidrinkki. Kiitos, Satu, että tarjosit minulle kyseisen drinkin Oulun reissullani! Ja siemailessamme  kuumia juomiamme äidyin muistelemaan vanhempieni tapaa nauttia alkoholia yhdessä, maltilla ja nautiskellen. Alkoholin (ja monen muunkin asian) suhteen olen kasvanut pumpulissa.

Pinellasta siirryimme joen toiselle puolelle Tiirikkalaan ja rouvan oli saatava oikean baarimestarin tekemä  negroni. Trubaduurin sekoitukset ovat olleet kyllä erinomaiset, mutta havaitsin pientä puutetta huushollimme varustetasossa. Kaapeistamme uupuu Old fashioned -lasit, joten semmoisethan on ehdottomasti saatava. Niin ja semmoinen alkoholimitta.

Tiirikkalassa esiintyi mainio BaBossa-kokoonpano ja kallistelimme vielä prosecco-lasitkin. Huomasin mieheni katselevan tyytyväisenä decolteetani  ja minä olin pakahtua ylpeydestä kun huomasin muutaman naisen vilkuilevan Trubaduurin suuntaan.  Muutama paikalla ollut moukka, jotka sivistymättömästi elämöivät aivan orkesterin vierssä saivat oloni tuntumaan vielä paremmaksi. Olin niin ylpeä, komeasta ja fiksusta aviomiehestäni, jonka ei tulisi mieleenkään häiritä esiintyviä taiteilijoita.

Ennen puolta yötä kävelimme käsikynkkää valaistun  tuomiokirkon ohi kaupunkikotiimme. Tuulettuminen teki hyvää. Joskus on hyvä nähdä toinen hieman ulkopuolisin silmin.

Olin onnesta sekaisin kun päädyin illan päätteeksi mieheni syleilyyn  ja mellastamaan lakanoiden väliin ahtaaseen sänkyymme. Semmoista aikuisviihdettä tällä kertaa.

F

tiirikkalassa

tiirikkalassa_6

tiirikkalassa_5

tiirikkalassa_4

tiirikkalassa_3

tiirikkalassa_2

tiirikkalassa_1

Tiirikkalassa_8.jpg

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s