Viikonloppuherkuttelua

Kun teinit ovat toisissa osoitteissa, niin on aika kaivaa esille etanapannut kaapista ja herkutella suut maireina sinihomejuustolla, valkosipulilla ja persilijalla ryhditettyjä etanoita. Suurin osa jälkikasvustamme nimittäin ei vielä ole ihan ymmärtänyt tämän herkun päälle.

Olemme valmistaneet etanamme vuosikausia Pastanjauhantaa-blogin ohjeella, joskin määrät ovat nykyään hyvin summittaisia, – ja nauttineet ne sitten paahdetun, vaaleahkon, leivän kanssa. Nam ja maiskis. Pakko sanoa että emme ole saaneet ravintolassa koskaan yhtä hyviä etanoita kuin nämä kotitekoiset. Kunnolliset (tarpeeksi syvät) etanapannut ovat kyllä varsin tarpeelliset jos haluaa täydellisen makunautinnon. Omat pannumme ovat Emile Henryn mallistoa ja olemme tykänneet niistä kovasti. Ensi viikonloppuna  taitaakin olla vuorossa blinikestit…

F&T

etanoita

etanoita_1

etanoita_2

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s