Drinksutrendit rantautuivat landelle

No niin. Se on sitten uusi vuosi ja uudet kujeet. Uuden vuoden viikonloppu eteni hyvin rauhallisissa merkeissä täällä Satakunnan sydämessä. Vuoden vaihtuessa seisoimme eturivissä Porin Etelärannassa  katsastamassa upean ilotulituksen musiikkeineen. Jussi Hakulisen Joutsenlaulu aiheuttaa väristyksiä meissä molemmissa, eri syistä kylläkin. Voitte arvailla kummassa inhosta – ja kummassa ihastuksesta. Joka tapauksessa ilotulitus oli upea ja rouva kiekui Satakunnan laulun sydämensä kyllyydestä niin kuin monta kertaa aiemminkin. Ystäväpiirissämme oli nimittäin vuosikaudet tapana aloittaa bileet kajauttamalla Satakunnan laulu, joka on maakuntalaulujen helmi, sanon minä. Uusi vuosi vaihtui  pienen kuoharipullon voimalla, jonka olimme ottaneet mukaamme Poriin ja sinetöitiin halauksin ja suudelmin.

Perjantaina  olikin sitten hieman väkevämmät aineet pelissä. Internetistä  selvisi että tämä kyseinen coctail on hyvin suosittu juuri nyt – ja mitä ilmeisemmin on ollut jo pitemmän aikaa. Rouva löysi Internetin ihmeellisestä maailmasta Camparin upeat kalenterikuvat eli Red Diaryt viime vuosilta ja näki itsensä siemailemassa Kate Hudsonin tapaan upeaa, punaista, Campari-drinkkiä. Negroni vaikutti kiinnostavalta sekoitukselta. Mielikuvista tekoihin. Tarvittavat juomat hankittiin ja Trubaduuri hämmensi rouvalle muutaman drinkin perjantai-illan ratoksi, jotka F siemaili uudessa, punaisessa kietaisumekossaan yhdessä aviomiehensä kanssa, joka myös tykästyi drinkin makuihin.

Internetistä löytyy useampi versio, mutta T sekoitti Negronin seuraavalla tavalla:

1 osa  Camparia

1 osa giniä

1 osa punaista vermuttia (makea)

jäitä

 

Ai miltä Kate Hudson näytti siemaillessaan Campari-drinkkiään? No tältä:

Kate-Hudson-Campari-2016-Calendar-Pictures04.jpg

Tämä rouva ei ehkä näyttänyt ihan samalta villasukissaan sohvan nurkassa, mutta sellaista elämä on. Tänäkin vuonna. Hyvää vuotta 2017 vielä kerran ihan kaikille!

F

uusivuosi_2016

uusivuosi_2016_1

uusivuosi_2016_2

uusivuosi_2016_4

uusivuosi_2016_5

uusivuosi_2016_6

drinkki_uusivuosi

drinkki_uusivuosi_1

drinkki_uusivuosi_2

drinkki_uusivuosi_3

drinkki_uusivuosi_4

drinkki_uusivuosi_5

drinkki_uusivuosi_6

3 comments

 1. Nimetön · 10 tammikuun, 2017

  Tuo Hudsonin kädessä oleva drinkki on Venetian Spritz, jota olemme maistelleet jo monta vuotta ja käsäisin teen sitä mökillä. Siihen tulee aperolia, proseccoa ja vichyvettä. Suhteiden pitää olla oikein, aperol ei saa maistua liikaa. Mutta varmaan huomaisittekin sen ohjekirjasta. Aperolia ei välttämättä saa maalaisalkosta…Cheers! t. Jaana

  Tykkää

  • flirttimaisteritrubaduuri · 13 tammikuun, 2017

   Cheers! ❤

   Tykkää

 2. Päivitysilmoitus: Aikuisviihdettä | Flirttimaisteri & Trubaduuri

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s