Jäähyväiset vuodelle 2016 – osa II

Rentouttavaa ja mukavaa kesää seurasi kaunis ja lämmin syksy. Pitkä breikki teki tehtävänsä ja tuntui kivalta palata töihin, vaikka siellä yhtenään tapahtuvat muutokset rassaavatkin ajoittain.

Syksyn kohokohta oli ehdottomasti matkamme Pariisiin. Mukana ollut nuori mies oli tyytyväinen valintaansa ja ihastuimme Pariisiin kaikki kolme.

Olemme  matkustelleet viimeisen muutaman vuoden aikana melkoisen paljon ja olemme olleet varsin onnekkaita reissuillamme. Muita ikäviä asioita ei oikeastaan ole tapahtunut kuin yksi varastettu lompakko Roomassa.  Ja siitäkin jäi oikeastaan vain hauska tarina visiitistä poliisiasemalle kerrottavaksi.

Minulle on tainnut jäädä hieman matkakuume päälle, kun taas Trubaduurin mielestä matkustaminen on ihan kivaa, mutta ei ensinkään välttämätöntä. Ensi vuodellekin on jo suunnitteilla reissuja, joista ainakin osan toteutan ilman Trubaduuria.

Samalla kun hyvästelee kulunutta vuotta sitä jo miettii tulevaa…  Ensi vuonna meidän on tarkoitus toteuttaa ainakin pieni remontti talossamme, juhlia hieman, lukea paljon, viettää mahdollisimman paljon aikaa saaressa, panostaa liikuntaan, harrastaa kulttuuria, kirjoittaa edelleen blogia ja jatkaa ylipäätään rentoa, hyväksi havaittua, elämäntapaamme. Lisäksi on muutamia projekteja, joita olen suunnitellut jo muutaman vuoden – ehkä vuosi 2017 olisi hyvä ajankohta toteuttaa ainakin osan niistä.

Haluaisin oppia myös yhden taidon.  Haluaisin  oppia ompelemaan vaatteita. En tiedä vielä tapahtuuko se jo ensi vuonna, mutta voisin ehkä aloitella opettelua… Maailmassa on kyllä niin paljon asioita mitä olisi kiva tehdä, nähdä ja kokea. Kiinnostavaa nähdä mitä kaikkea ensi vuosi tuo tullessaan!

Video nro 2:sen  vuodestamme voit käydä katsomassa täällä: Vuosi 2016 – osa II.

F

istanbul_kollaasi

Istanbulissa kesäkuussa 2016.

kollaasi_pariisi

Pariisissa lokakuussa 2016.

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s