Cilla Blackin ja Bobby Willisin tarina

Nyt on aivan pakko vinkata aivan loistavasta  brittiläisestä minisarjasta Cilla Blackin tarina, jonka seurassa viihdyimme todella hyvin useampana viikonloppuna.  Sarja löytyy Yle Areenasta vielä vajaa kaksi viikkoa ja on ehdottomasti katsomisen arvoinen. Mielestämme sarjan olisi voinut nimetä otsikkomme mukaan, sillä se on mitä suuremmassa määrin Cillan ja Bobbyn tarina, vaikka  Priscilla White alias Cilla Black lieneekin pariskunnan tunnetumpi osapuoli.

Sarja vie katsojat 1960-luvun Liverpooliin Cavern-klubille ja beatlemanian synnyinsijoille. Minisarjan ajankuva on huoliteltu ja sen casting osuu nappiin. Ja jotenkin sarja onnistuu dramatiikastaan huolimatta olemaa myös valoisa. Ja koska Cillan ja Bobbyn tarina ei ollut meille ennestään tuttu, niin oli aivan mahtavaa sarjan jälkeen googlata heidät ja lukea millaisen päätöksen heidän tarinansa oikeassa elämässä sai…

F&T

cillbobby_2

cillabobby

 

 

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s