Hyggeilyä

Viikot hurahtavat vauhdilla ohi, mikä tietysti tarkoittaa myös että viikonloput ovat myös tiuhaan tahtiin käsillä. Pieni nuha on vaivannut meitä molempia aina Pariisin reissusta lähtien, joten energiataso on selvästi matalammalla kuin normaalisti.

Me emme kumpikaan ole alttiita kaamosmasennukselle, joten marraskuu ei sinällään ole meille mitenkään ahdistava kokemus, mutta pimeys on  tietysti loistava syy hyggeillä. Laitoimme takkaan tulen,  valmistimme hyvää ruoka ja kaadoimme viiniä laseihin. Perjantai-ilta meni Leonard Cohenia kuunnellessa. Lauantaina kyhnytimme untuvapeittojen alla ja katselimme Loma Roomassa  -leffan, jonka elokuvalliset arvot eivät ehkä ole kovinkaan mittavat, mutta olihan se nähtävä, koska Audrey Hepburn ja Rooma.  Useat kahvihetket rytmittivät mukavasti lievästi vetelää, mutta aah, niin ihastuttavaa olemista.

Koko viikonlopun sisältö oli siis puhdasta hyggeilyä.

 

F

loma_roomassa

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s