Pillit pussiin

Meri kuohui myrskyn jäljiltä kun saavuimme lauantaina saareen, mutta taas kerran totesimme mökkimme sijaitsevan varsinaisessa suojasatamassa. Tuuli ei osunut rantaamme ja huokailimme tyytyväisinä. Kuukausi oli hurahtanut edellisestä kerrasta ja molemmilla oli ollut ikävä mansikkapaikkaamme. Syksy oli kääräissyt tutut rannat ruskan sävyihin ja pudonneita lehtiä oli kaikkialla. Tyytyväisyyden lisäksi haikeus hiipi sisimpään.

Illan pimetessä ja tähtitaivaan syttyessä kääriydyimme untuvapeittojen sisään ja istuimme nenänpäät kylminä ulkosalla ja kinastelimme siitä, missä tähtikuvio pikkukarhu sijaitsee. Kummallakaan ei ollut asiasta sen paremmin  tietoa kuin  ymmärrystäkään.  Annoimme Googlen olla.

Sunnuntai valkeni uskomattoman tyynenä, kauniina ja aurinkoisena. Pistimme aamupalan jälkeen hiljalleen mökin talvikuntoon ja jätimme jäähyväiset saaristolaiselämälle haikeina ja kiitollisina. Ensi keväänä palaamme!

 

F&T

mokkikauden-lopetus

mokkikauden-lopetus_1

mokkikauden-lopetus_2

mokkikauden-lopetus_3

mokkikauden-lopetus_4

mokkikauden-lopetus_5

mokkikauden-lopetus_6

mokkikauden-lopetus_7

mokkikauden-lopetus_8

mokkikauden-lopetus_9

mokkikauden-lopetus_10

mokkikauden-lopetus_11

mokkikauden-lopetus_12

mokkikauden-lopetus_13

mokkikauden-lopetus_14

mokkikauden-lopetus_15

mokkikauden-lopetus_16

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s