Ahkeruushäiriö

Olemme molemmat perusluonteeltamme nautiskelijoita eli suomeksi sanottuna patalaiskoja. Asialliset hommat tietty hoidetaan, mutta muuten sitten ollaankin kuin Ellun kanat,  mutta joskus sitä näköjään saamaton pariskunta saa hetkellisen mielenhäiriön ja pistää töpinäksi. 

Pihassamme tönöttää reilun kokoinen piharakennus, johon  oli viiden vuoden aikana tungettu kaikenlaista epämääräistä tavaraa vielä epämääräisempään järjestykseen. Kahden päivän ahkeroinnin tuloksena  asiat löysivät paikkansa, jälkikasvumme pieniksi jääneitä talviurheiluvälineitä lähti iso läjä niitä tarvitseville, romut ja roskat lajiteltiin ja toimitettiin niille kuuluviin osoitteisiin. Harja heilui ja ruuvinväännin pörräsi. Seinille ripustettiin koukkuja  ja hyllyjä. Jossain vaiheessa on tarkoitus vielä heilutella maalitelaa, mutta ei nyt kaikkea sentään yhdellä kertaa.

Rouva on varsinainen hamsteri ja KonMari-trendi ei todellakaan ole vielä rantautunut tähän osoitteeseen, mutta siisteyttä ja tilaa tuli. Ja hyvä mieli. Pitäisikö sitä oikein ahkeroida useamminkin…?! Njaa… Ehkei sittenkään. Niin monesta muustakin asiasta tulee hyvä mieli –  kuten ihanasta jouten olemisesta..

F&T

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s