Lemmenpesä

Kesämökki=lemmenpesä.

Hankkikaa sellainen jos vaan ikinä mahdollista. Sen voi vuokrata tai lainata ja fasiliteettien ei tarvitse olla kummoiset. Kesämökki tekee hyvää seksielämälle, parisuhteelle – ylipäätään ihmiselle.

Kati Tervo kirjoitti heinäkuun lopussa kolumnissaan Panemon Go aivan mahtavalla tavalla kesälemmestä muun muassa näin: ”Sitruunaperhoset lentelevät. Kesä on yhtä orgasmia. Luonto elää kiihkeästi ja me lataamme itseemme lämpöä kylmän talven varalle.

Luonnon seuraaminen käy esileikistä: värit, kukat, perhoset, lintuset. Puhumattakaan metsän tuoksusta ja järven (tai meren / bloggaajien huomautus) pinnan kuvajaisista. Luonto avaa aistit erotiikkaan. Se on itse se. Lämpö sulattaa ja tekee meistä rentoja. Näemme toisemme, viihdymme, nauramme, hymyilemme. Nyt ei tarvitse painaa töitä, vaan toisiamme. Oliko tuo alatyylisesti sanottu? Olkoon. Olet minun jäätelöni. Syön sinut.”

Allekirjoitamme kuvauksen täysin. Trubaduuri kulki pitkin heinäkuuta ilman paitaa ja rouvalla tuppasivat alusvaatteet unohtumaan pois päältä. Veteen pulahdeltiin alastomana pitkin päivää ja pedit jäivät petaamatta ja suorastaan kutsuivat rakastelemaan. Kesämökki on täydellinen paikka erotiikkaan. Siellä keskitytään olennaiseen, otetaan rennosti ja ollaan toiselle läsnä. F:n mielestä lukeva mies on äärimmäisen seksikäs. T veteli tänä kesänä viisi romaania. F:llä riitti katseltavaa.

Jotenkin kesämökillä työnjako muodostuu himpun verran konservatiivisemmaksi kuin kotioloissa  – tai ainakin meillä. T kantaa puut ja vedet saunalle, ajaa venettä, katkoo heinikot, tappaa hyttyset ja muut ötökät. F huolehtii ruokapuolesta paitsi ei savusta kalaa. Eikä grillaa. Tiskaus hoidetaan yhdessä. Kärpäslätkän kanssa heiluvassa miehessä on myös jotain eroottista – ainakin F:n mielestä.

Olemme ruvenneet systemaattisesti suosittelemaan kesämökin hankintaa keski-ikäisille pariskuntaystävillemme, joilla semmoista ei ole. Olemme saaneet seurata muutaman ystävämme kohdalla  miten pikkuruinen mökki on  vaikuttanut pariskuntaan ällistyttävällä tavalla. Älkää siis erotko viidenkympin kynnyksellä olevat, vaan hankkikaa lemmenpesäksi kesämökki ja pankaa menemään!

 

F&T

Saaristolaisel+ñm+ñ+ñ_1

Saaristolaisel+ñm+ñ+ñ_2

Saaristolaisel+ñm+ñ+ñ_3

Saaristolaisel+ñm+ñ+ñ_5

Merellä

Merellä_1

Merellä_2

Merellä_3

Merellä_4

 

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s