Myrskyn jälkeen

Minulla on vielä vajaa viikko lomaa jäljellä ja lähdimme eilen ystävättäreni ja hänen tyttärensä kanssa vielä saareen. Ja voi millaisen näytelmän luontoäiti meille järjestikään. Näimme niin merikotkan kuin tutun kurkipariskunnankin. Joutsenperheen poikaset olivat jo isoja kuin mitkäkin. Iltataivas punertui pinkkiin ja tänään aamulla se vasta show alkoi. Ensin tuli vettä taivaan täydeltä, sitten jyrisi ja leimusi ja lopuksi rakeet pieksivät ranta-aitan kattoa, niin että tuntui että katto repeää.

Raekuuron jälkeen kämysin kamerani kanssa lämpimästä sängystä peittojen alta ja kuvasin rauhoittuvaa taivasta. Se kai tässä saaristolaiselämässä parasta onkin, että luonto kaikkine puolineen on niin lähellä.

F

Myrskyn jälkeen

Myrskyn jälkeen_1

Myrskyn jälkeen_2

Myrskyn jälkeen_3

Myrskyn jälkeen_4

Myrskyn jälkeen_5

Myrskyn jälkeen_6

Myrskyn jälkeen_7

Myrskyn jälkeen_8

Myrskyn jälkeen_9

Myrskyn jälkeen_10

Myrskyn jälkeen_11

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s