Lemmenruokaa

Viimeinen yhteinen lomaviikko kuluu leppoisissa merkeissä mansikkapaikassamme Luvian saaristossa. Eilen oli suorastaan kuuma – tänään vähän viileämpää. Olemme siirtyneet nukkumaan ranta-aittaan, joka on pysynyt vilpoisana. Olemme katselleet Yle Areenasta mm. Lady Chatterleyn rakastajan ja Pemberleyn kartanon tragedian. Ja ottaneet ihan superrennosti.

Olo on leppoisaa, hidastempoista, nautinnollista ja täyteläistä. Poissa ovat maalman murheet. Lisäsimme auvoista oloamme tänään valmistamalla varsinaista lemmenruokaa – tai T ruuan oikeastaan valmisti. Sinisimpukoita valkoviinissä. Luvian K-kauppaan tulee joka torstai yksi pussi sinisimpukoita, joihin iskimme kiinni. Kaveriksi tilkka valkoviiniä, persiljaa, sipulia ja valkosipulia. Maukasta, yksinkertaista ja – aah, niin rakkaudentäyteistä.

 

F

Sinisimpukat

Sinisimpukat_1

Sinisimpukat_2

Sinisimpukat_3

Sinisimpukat_4

Sinisimpukat_5

Sinisimpukat_6

Sinisimpukat_7

 

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s