Kesäfiilis – juhlafiilis

Voi tätä autuutta, minkä kesä ja loma tuovat tullessaan! Sukkia ei tarvitse kiskoa jalkaansa ja aamulla ei tarvitse herätä ennen kuin silmät itsekseen aukeavat. Itselleen voi kaataa lasin valkoviiniä vaikka aamupäivällä, jos siltä tuntuu ja ruuanlaitto on grillin kanssa yhtä ilottelua! Jos siltä tuntuu niin sitä voi käpertyä dekkarin kanssa sohvan pohjalla tuntikausiksi ja antaa mennä! Puutarhasta tyrkkää jos jonkin sortin kukkaa – rikkaruohojakin tietty, mutta niistä me emme välitä. Ja sitten on juhlia.

Tähän kesään on mahtunut jo monet juhlat ja vielä on edessä ainakin yhdet. On ollut rippijuhlia, valmistujaisjuhlia, yo-juhlia ja  viiskymppisiä. Viime lauantaina vietimme ystäväpariskuntamme yhteisiä viiskymppisiä, tapasimme monia ystäviä pitkästä aikaa, nautiskelimme  valoisasta kesäyöstä, mahtavista tarjoiluista ja kesästä. Kyllä Suomen suvi on ihana!

Huomenna matkaamme taas saareen. Oi, onnea!

F&T


VippenjaHelmin_juhlat_37

VippenjaHelmin_juhlat_81


VippenjaHelmin_juhlat_85 

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s