Mahtava munakoiso

Miten joskus ruuanlaitto sujuukin kuin tanssi? Ensin ihastut kaupassa kauniisiin munakoisoihin ja löydät kimpaleen juustoa tarjouslappu kyljessä. Herkkusientenkin kilohinta on kohdillaan. Vielä siinä vaiheessa et tiedä mitä niistä syntyy. Raaka-aineet vain tarttuvat mukaan. Kotoa löytyy tomaattimurskaa ja valkosipulia. Sitten vain nykäiset herkut uunivuokaan kerroksittain. Sekaan vähän suolaa, mustapippuria ja oliiviöljyä.

Minä en itkettänyt munakoisoja. Yritin kyllä, mutta sitten en viitsinyt odottaa, joten jätin suolat munakoisosiivuihin ja iskin uuniin. Trubaduuri ja pojat eivät oikein innostu munakoisosta, joten minä syön tätä herkkua itsekseni monta päivää.

F

Munakoisopaistos

Munakoisopaistos_1

Munakoisopaistos_2

Munakoisopaistos_3

Munakoisopaistos_4

Munakoisopaistos_5

Munakoisopaistos_6

Munakoisopaistos_7

Munakoisopaistos_8

 

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s