Lämpöni, lempeni annan…

Olen jo jonkin aikaa ajatellut kirjoittavani tästä aiheesta, mutta kaikessa vapaamielisyydessäni seksistä kirjoittaminen ja puhuminen julkisesti eivät kuitenkaan ole edelleenkään kaikkein helpoin asia, vaikka koenkin että seksissä ja erotiikassa ei ole todellakaan mitään hävettävää.

Puhuimme viime viikonloppuna että meidän seksuaalisissa haluissamme on kyllä selvä ero. Meidän tapauksessa Trubaduuri vetää kyllä yleensä sen pitemmän korren. Välillä menee tietysti toisinkin päin ja ylipäätään molempien seksihaluissa on suurta vaihtelua, mutta noin niin kuin yleisesti ottaen mieheni haluaa himpun verran useammin ja erityisesti yhdyntää.

Onko tässä siis dilemman paikka?

Lähtökohtaisesti ajattelen niin, että on ihan sikamakeeta että mieheni haluaa minua. Ja kun hän haluaa minua paljon, niin aina vaan hienompaa. Olemme yrittäneet aikaisemminkin valottaa käsitystämme tyydyttävästä ja intohimoisesta parisuhdeseksistä, johon laskemme kuuluvaksi oikeastaan koko yhteisen elämämme – siis myös penetraation. Ajatteluni pohjana on se, että olen aina imarreltu kun saan mieheltäni intiimiä huomiota. En oikeastaan tee suurta eroa mielessäni tuleeko mieheni huulet vai penis edellä. Suuteleminen on tietysti jonkin verran helpompaa tilanteessa kuin tilanteessa kun taas yhdyntä vaatii tietyt olosuhteet ja kahdenkeskisen ajan.

Trubaduuri onkin verrannut minua Aina valmis -kiukaaseen. En ole siis kieltäytynyt yhdynnästä koskaan koko suhteemme aikana. Enkä suudelmasta, enkä halauksesta, enkä mistään muustakaan…  Tämä johtuu tietysti myös siitä, että T lukee minua niin hyvin, että hän tajuaa myös ne hetket, jolloin helliminen on parasta seksiä.

Haluan korostaa, että en tarkoita sitä että naisen pitää suostua yhdyntään jos hän ei sitä itse halua. Siitä tässä ei ole kysymys. Minä nimittäin haluan. Minä haluan antaa lämpöni ja lempeni ihanalle miehelleni. Ja saada saman mieheltäni. Muodot, tekniikat, asennot, mallit ja tavat vaihtelevat ajasta, tilanteesta ja paikasta riippuen, mutta kaiken kaikkeaan kysymys on elämisestä intohimoisessa ja rakkaudentäyteisessä parisuhteessa.

 

F

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s