Kahvihetki

Toin Italian tuliaisina meille mutteripannun, jonka kanssa aamu kuin aamu saa pirtsakan alun, ja iltapäivä kuin iltapäivä täydellisen breikin. Kuljin bussilla kymmeniä kertoja erään liikkeen ohi lähellä Vatikaania, jonka näyteikkuna oli täynnä erivärisiä mutteripannuja ja päätin että siinä olisi loistava tuliainen. Trubaduurin ollessa luonani Roomassa vietimme yhden aamupäivän ensin jonottamassa Vatikaanimuseoon ja sitten sen taideaarteiden äärellä. Lopuksi piipahdimme vielä Pietarin kirkossa. Tullessamme ulos Vatikaanista pölähdimme  aivan tuon liikkeen eteen ja kiskoin mieheni mutteripannuostoksille. Monet vannovat alkuperäisen Bialettin pannujen nimiin, mutta minulle riitti että TopMoka-merkkinen pannumme on valmistettu Italiassa ja että se on punainen! Kahvinkeitto mutteripannulla on muuten yksi taiteenlaji ja tapoja taitaa olla yhtä monta kuin keittäjääkin – täällä mainio blogiteksti aiheesta.

Kahvi maistuu punaisella mutteripannulla keitettynä vielä pikkasen paremmalta kuin muuten, ja melkein yhtä hyvältä kuin Roomassa.

 

F

Kahvihetki

Kahvihetki_1

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s