Valokuvaajaksi

Viime viikon keskiviikkona oli viimeinen rutistus valokuvaajaopintojen suhteen. Tutkintotilaisuus sujui hyvin ja saamassani valokuvaajan ammattitutkinnon palautteessa luki: hyväksytty. Puolitoistavuotta kestänyt tiivis opiskelu työn ohessa on nyt ohi ja olen hankkinut itselleni uuden taidon. Valokuvaajana olen monella tapaa vielä alussa, mutta koulutus antoi varmuuden jatkaa… Suunta on vielä hakusessa, mutta suunnitelmia ja haaveita riittää. Valokuvaaminen on hieno tapa jäsentää maailmaa ja visuaalisuudesta on tullut minulle koko ajan vain tärkeämpää. Juuri nyt tuntuu siltä, että minun on aika vain antaa kaiken hautua ja katsoa, mitä tuleman pitää. Opintovapaani jatkuu vielä toukokuun lopppuun ja sitten miltei heti perään onkin vuorossa kesäloma. Järjestin tarkoituksella itselleni reilun katkon opetustyöhöni.  Viiden kuukauden lähes täydellinen irtautuminen opetustyöstä tekee uskoakseni todella hyvää ja elokuussa kun taas koulut alkavat, niin olen varma että astun nuorison keskelle motivoituneena ja latautuneena.

Tutkintotilaisuudessa yksi kolmesta arvioitsijoista totesi, että on mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan tästä lähden. Olen samaa mieltä. Olen vasta matkalla ammattivalokuvaajaksi, vaikka tutkinto onkin plakkarissa.
F

valokuvaaja

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s