Uutuudenviehätys ohi

Emme kumpikaan muista tarkkaa päivämäärää, mutta toukokuussa 2008 me näimme toisemme ensimmäisen kerran. Ensi tapaamista edelsi pari viikkoa meilien kirjoittamista, mitä taas seurasi muutaman viikon kestäneet puhelinsessiot iltaisin. Ensimmäisen kontaktin toisiimme kun saimme deittipalvelu match.comin kautta. Rakastumisemme tarinan voi lukea blogista valitsemalla hakukategoriaksi ”Meidän tarinamme”.

Ensi kohtaamisestamme tulee siis kuluneeksi näinä päivinä kahdeksan vuotta. Nuo kahdeksan vuotta ovat olleet elämämme onnellisimmat vuodet. Mutta myönnettävä se on, että uutuudenviehätys on mennyttä.

Tunnemme toisemme läpikotaisin ja fakta on se, että mikään ei varsinaisesti enää yllätä. Usein tuntuu että on melkein turhaa vaihtaa sanoja, kun tietää, mitä toinen ajattelee. Tästä huolimatta puhua pulputamme toisillemme. Koska olemme päättäneet että emme vaikene tätä suhdetta kuoliaaksi.

Olemme kokeneet kahdeksan vuoden aikana niin paljon yhdessä ja vastaamme on tullut niin monenlaisia tilanteita, että tiedämme miten toinen reagoi suuttuessaan, pelätessään, stressatessaan,  ollessaan epävarma, väsynyt, iloinen, onnellinen jne.

Tiedämme milloin toinen kaipaa vain silitystä tai milloin puhuminen on siirrettävä toiseen hetkeen, milloin on kiihkeän ja milloin  taas hellän suudelman aika. Tylsistyttääkö?

No, ei todellakaan. On aivan ihanaa kun ei tarvitse  yrittää arvailla toisen mielen liikkeitä tai tuntemuksia. Aika on niin rajallista, että on vain helpottavaa, että voi keskittyä olennaiseen: nauttimaan toisen tutusta ja turvallisesta seurasta, tehdä yhdessä kivoiksi havaittuja asioita ja välillä vähän höystää yhdessäoloa mukavilla, uusilla, jutuilla.

 

F&T

Me.jpg

 

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s