Rakkaudella on hintansa

Yhteinen pitkä viikonloppumme hurahti hetkessä ja se oli aivan ihana, vaikka piti myös ikäviä käänteitä sisällään. Tapasimme Rooman päärautatieasemalla Terminillä perjantaina iltapäivällä, mistä suuntasimme metrolla Aureliaan, kämpilleni. Olimme sopineet että vietämme ensimmäisen yhteisen illan ”kotosalla”, emmekä hötkyile suuntaan tai toiseen. Olin ostanut meille hyvää ruokaa ja juomaa valmiiksi ja oli ihanaa vain olla toisen lähellä.

Lauantaina suuntasimme suunnitelmamme mukaan junalla pieneen kylään Gastel Gandolfoon Rooman ulkopuolelle ja siellä sijaitsevan Lago Albanon rannalle. Huomasin lauantaina aamulla juuri ennen lähtöämme, että lompakkoni oli viety edellisenä päivänä metrossa. Olin niin keskittynyt Trubaduuriin ja jälleennäkemiseemme, että unohdin täysin vahtia laukkuani ruuhkaisessa metrossa. Taisin olla naurettavan helppo näpistyksen kohde. Hyvä että tajusin muiden ihmisten läsnäolon katsellessani Trubaduurin ruskeisiin silmiin ja huokaillessani onnesta hänen kainalossaan. Rakkauden hintana oli pari päivää kestänyt pelko korttien väärinkäytön mahdollisuudesta, viitisenkymppiä käteistä, ajokortin uusiminen sekä ihanan lompakkoni katoaminen. Osa sunnuntaista kului myös vähintäänkin mielenkiintoisella reissulla poliisiasemalle…

Kuoletin kortit heti huomattuani lompakon varastamisen ja olin kiukkuinen ensin itselleni ja sitten tuntemattomalle varkaalle. Päätimme lähteä kaikesta huolimatta päiväretkelle Albano-järven rannalle ja nauttia yhteisistä hetkistä harmeista huolimatta. Totesimme myös että mikä onni että varkaus tapahtui T:n ollessa täällä…

Rakkaudella Roomasta,

 
F  

 

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s