Sininen sunnuntai

Eilinen  päivä oli hassu. Vähäisetkin suunnitelmat, mitkä piti toteutua eivät toteutuneet, mutta se ei haitannut. Sattuma toi tilalle muuta. Olimme sopineet menevämme uuden ystäväni, muotisuunnittelija Justus K:n kanssa Rooman kansallismuseoon Euriin. Ennätin ensin paikalle ja totesin, että museo oli kiinni. Museon sivut olivat kaatuneina useamman päivän, joten luotimme fiilikseen aikataulujen suhteen. Ei olisi kannattanut. Tai toisaalta sain muutaman kivan kuvan museosta ulkoa päin ja päädyin ensimmäisen kerran metroon täällä ollessani. Yksi syy miksi Rooma on mielestäni niin huikea, että täällä voit kokea ääripään toisensa perään niin tunnelmien, värien kuin ihmistenkin suhteen. Pömpöösien rakennusten keskeltä siirryin rähjäiseen metroon, jonne yhtäkkiä pölähti upeasti musisoiva saksofonisti. Olin ihan fiiliksissä.

Päädyimme Justuksen kanssa Trastevereen. Muutama käsityöläispuoti, Trasteveren Pyhän Marian kirkko käsittämättömine kultauksineen ja terassille spritzereiden äärelle. Seurue kasvoi vielä  toisella uudella ystävällä, Robertilla. Villa Lanten asukkaita molemmat. Seuravana vuorossa pizzaa, pavlovaa, italialaisia ystäviä ja lopulta nukkumaan… Taisin nähdä sinistä unta.

Rakkaudella Roomasta,

F

 

sininensunnuntai_LR-3

sininensunnuntai_LR-4
sininensunnuntai_LR-5

sininensunnuntai_LR-6

sininensunnuntai_LR-7

 

sininensunnuntai_LR-8

sininensunnuntai_LR-9

sininensunnuntai_LR-10

sininensunnuntai_LR-11

sininensunnuntai_LR-

sininensunnuntai_LR-12

 

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s