Häämatkalaiset

Tapasin Lauran ja Juhan viime keskiviikkona lentokentällä laskeuduttuamme Roomaan. Kävellessämme noutamaan matkalaukkuja vaihdoimme muutaman sanan ja kerroimme toisillemmen matkojemme keston ja syyn. Laura ja Juha olivat häämatkalla. Jostain syystä Laura sattui kysymään minulta tiedänkö ketään valokuvaajaa Roomassa, joka voisi ottaa heistä muutamia kuvia… Joskus asiat sujuvat naurettavankin helposti. Vaihdoimme yhteystiedot ja sunnuntaina sitten järjestimme treffit ja kuvaussession. Minä sain muutaman kivan kuvan tutkintoportfoliooni ja Laura ja Juha saivat häämatkastaan mm. kuvan missä he suutelevat Villa Lanten terassilla ja taustalla levittäytyy ikuinen kaupunki, Rooma, jonne niin monet muutkin rakastavaiset ovat matkanneet viettämään kuherruskuukauttaan…

Rakkaudella Roomasta,

F

   
    
 

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s