Rupattelua cappuccinon äärellä

Ensimmäinen yö Roomassa takana ja uni ei tullut ihan totuttuun tapaan, mutta sain nukuttua kuitenkin suhteellisen hyvin. Maalaistytöksi minulle on siunaantunut poikkeuksellisen hyvä sietokyky kaupunkien ääniä kohtaan, mikä on oikein hyvä asia sillä kotikatuni Via Gregrio VII on vilkkaasti liikennöity isohko katu Aurelian kaupunginosassa.

Päädyin viettämään ensimmäisen yöni Bed a San Pietrossa samalla kadulla kuin Air BnB -kotini, mikä osoittautuikin loistavaksi valinnaksi. Paikan emäntä Tiziana laittoi minulle äskettäin cappuccinot ja höpöttelimme aamukahvin ääreellä kaikenlaista. Tiziana on ikäiseni nainen, jonka kolme lasta ovat vielä  pieniä. He pitävät majapaikkaa yhdessä miehensä kanssa ja asuvat kauempana keskustasta. Tiziana on puhelias, mukava ja ystävällinen emäntä, joka lupasi laittaa minulle capuccinot muinakin aamuina, vaikka en yövykään heillä muuta kuin tämän yhden yön. Italialaiset! Ja sitä paitsi miten ihmeessä italialaiset naiset onnistuvatkin näyttämään niin kauniilta ja tyylikkäiltä, MUTTA samalla niin rennoilta. Tizianalla oli yllään harmaa hupparimainen neule, farkut, maihinnousukengät, huivi ja hiukset rennosti ponnarilla. Yksinkertaista ja aah, niin tyylikästä! Yritän imeä täältä itseeni kaiken mahdollisen hyvän ja kauniin. Myös pukeutumiseeni.

Tiziana opasti minulle myös miten pääsen näppärästi Terminiin, Rooman päärautatieasemalle ja sieltä sitten Euriin. Vakaa aikomukseni on tehdä tänään retki Euriin katsastamaan, mikä on kirsikkapuiden kukkien tilanne…. Mutta sitä ennen muutan uuteen kotiini.

Alla olevat kuvat ovat Bed a San Pietrosta, jonka romanttinen tyyli syreenin värisine seinineen tuntui juuri nyt ihan täydelliseltä. Nukahdinhan minä sentään vatsa täynnä tuoreita mansikoita… Ja muutama lasillinen kylmää italialaista valkoviiniä.

 

Rakkaudella Roomasta,

F

Bed a San Pietro_1

Bed a San Pietro_2

Bed a San Pietro_3

Bed a San Pietro_4

Bed a San Pietro_5

Bed a San Pietro_6

2 comments

 1. Päivi Pajala · 31 maaliskuun, 2016

  Mielenkiinnolla odotan tulevia postauksia! Melkein voin kuvitella itse olevani siellä, kujn luen kuvailevaa tekstiäsi, kiitos!

  Tykkää

  • flirttimaisteritrubaduuri · 31 maaliskuun, 2016

   Kiitos Päivi! Lisää tulee – ja kuvia myös. Lupaan olla oikein ahkera! ❤️

   Tykkää

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s