Omaa tietä etsimässä

Huomenna alkaa kuukauden mittainen seikkailuni itseeni, Italiaan ja elämään yleensä. Mahtavan Eat, pray and love -romaanin kirjoittajan Elizabeth Gilbertin matka kesti vuoden ja hän reissasi Italian lisäksi Intiaan ja Indonesiaan. Minun matkani kestää vain kuukauden ja olen Italiassa koko sen ajan. Mutta elämäntilanteeni onkin eri. En lähde kasaamaan tuhkasta uutta elämää. Ehei. Ja minulla on lapset. Ja mies. Mutta esikoiseni täyttää tänä vuonna 18 vuotta (ja kuopukseni 17 vuotta). Äitiys on määrittänyt minua pitkälti kaikkien noiden vuosien ajan. Totta kai. Niinhän sen pitääkin mennä, mutta nyt tilanne rupeaa olemaan toinen. Ajatus siitä että voin kokonaisen kuukauden ajan keskittyä olemaan vain ja ainoastaan itseni on ihan häkellyttävän upeaa. Vaikka rakastan perhettämme ja miestäni, niin jokaisella yksilöllä on oma polkunsa kuljettavana. Se on varmaankin yksi syy tähän reissuuni. Gilbertin jalanjäljissä siis mennään.

En tiedä tapahtuuko minulle mitään sen kummempaa. Todennäköisesti ei, mutta ei voi myöskään tietää… Sen tiedän että kuukausi Roomassa tulee olemaan aikamoista esteettistä tykitystä ja tulen nauttimaan reissustani – niin ja ikävä tulee olemaan  välillä pirunmoinen.

Ajaa hurautin äsken Turkuun. Nukun vielä yhden yön T:n kainalossa ja huomenna hyppään sitten bussiin ja köröttelen Helsinki-Vantaan lentokentälle. Viime yönä en jännitykseltäni juurikaan nukkunut – toivottavasti ensi yön vietän unten mailla.

Blogin kanssa taitaa käydä niin, että minä valtaan sen kokonaan seuraavan neljän viikon ajaksi. Blogi olkoon se paikka minne dokumentoin oman tieni etsinnän…

Tervetuloa mukaani ikuiseen kaupunkiin! Rooma-fiilistelyä löydät myös  minun Pinterest-tililtäni: 

 http://pin.it/ZCrB9ih

 
F
 

 

 

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s