Hekumavinkki osa I – kuohuvaa ja kiharoita

Eräs ystäväni laittoi minulle viikolla viestiä ja kertoi, että oli laittanut rullat hiuksiinsa ihan vaan omaksi ilokseen. Ihan mahtavaa. Mä vastasin, että se on hyvä merkki se. Pienestä pakastumisesta huolimatta kevättä on selvästi siis ilmassa…

Ja arvatkaa mitä?  Nyt mä istun tietokoneella rullat päässä ja skumppapullo jäähtyy terassilla. T ajelee kohtapuoliin kotiin ja häntä on vastaanottamassa ehtoinen emäntä kylmän kuohuvan ja pehmeiden kiharoiden kanssa. Nyt äkkiä kaikki höyryraudat, kihartimet ja piippausvekottimet esille! Vielä ehtii töräyttää tukkaan laineen tai pari. Itselle tulee hyvä fiilis ja yleensä se tuppaa näkymään myös yhdessäolossa ja makuukammarin puolella…

 

F

PS Tässä kohtaa jätän julkaisematta itsestäni kuvan paplarit päässä. Jättäkää tekin kuvittelematta.

PS2 Äitini on kertonut tarinaa, että 1950- ja 60-luvulla kun papiljottien käyttö oli yleisempää, niin eräskin rouva istui aina  wc:ssä pesukoneen päällä niin kauan, että kiharat olivat valmiit. Aviomies ei koskaan nähnyt rouvaa niin epäesteettisessä tilassa kuin papiljotit päässä. Tavallaan ymmärrän.

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s