Minä odotan sinua…

Kaikenlaiseen tämä elämä naista heittelee. Eilen illalla viisi lahjakasta, ihanaa ja hyväkäytöksistä nuorta miestä saapui Satakunnan sydämeen otatattamaan kuvia orkesteristaan. Tunsin entuudestaan vain yhden nuorukaisen, entisen opiskelijani, jonka kanssa olemme pitäneet yhteyttä aina hänen valmistumisestaan saakka. Ihana nuori mies.

Hetken mielijohteesta olin  luvannut ottaa promokuvia  heidän bändistään Rytmiorkesteri Kolibrista. Minua jännitti ihan vietävästi. Onneksi pojat olivat hauskoja ja rentoja ja äärimmäisen mukavia ja helppoja kuvattavia ja  minä en ollut studiossa ihan yksin. Kuvat saatiin otettua. Illalla kuvausten jälkeen kaivoin poikien soitantaa netistä. Ja voi. Kuunnelkaa itse. Orkesterin kappale Minä odotan sinua sopii hyvin näin torstai-iltaani. Onneksi huominen on huomenna ja Trubaduuri tulee kotiin…

F

Rytmiorkesteri Kolibri (3)

 

 

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s