Viisasta puhetta

Tuoreessa Eeva-lehdessä on aivan loistava Merete Mazzarellan haastattelu, jossa hän puhuu viisaita rakkaudesta, rakastamisesta, rakastumisesta ja ihmisenä olemisesta. Merete Mazzarella kuuluu niihin henkilöihin, jonka haastattelut luen aina kun ne osuvat silmiini. Muutaman kirjankin olen lukenut. Hänestä huokuu valtava elämänkokemus, rehellisyys ja älykkyys. Ja tuntuu lohdulliselta ajatella, että: ”Rakkaus on samanlaista niin vanhana kuin nuorenakin. Yhtä intensiivistä.”

Haastattelua lukiessa tuli sellainen olo, että olisi ihanaa saada Merete ja Lars kylään. Voisin kuvitella että T:llä ja minulla olisi heidän kanssaan paljon juteltavaa. Taidan joka tapauksessa kipaista kirjastoon ja lukea lisää Merete Mazzarellan ajatuksia hänen kirjoistaan. Hänen 70-vuotishaastattelunsakin on lukemisen arvoinen. Mereten kolme elämänohjetta allekirjoitan täysin: 1.”Pidä eri-ikäisiä ystäviä.”2.”Käy epämukavuusalueella.”3.”Älä noudata näitä, äläkä mitään sääntöjä, koska säännöt kangistavat.”

 

F

644x429(ByWidth_CutTopBottom_Transparent_True_False_Undefined)

Kuva lainattu Sydsvenskan.se. Kuva: TT/Dan Hansson

 

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s