Mielikuvieni täydellinen hetki

Mielikuvien voima on tunnustettu tosiasia, jonka nimiin vannovat niin terapeutit kuin huippu-urheilijatkin. Minulla on ollut vuosikausia mielikuva täydellisestä hetkestä. Tämä mielikuva syntyi jo vuosia ennen kuin tapasin T:n.

Mielikuvani tueksi löysin myös  jostakin lehdestä kuvan, joka on ollut unelma-atlaksessani ikuisuuden.  Kartastani löytyy siis muutakin kuin sisustus- ja puutarhaunelmia. Mielikuvassani istun kesäpaikkamme terassilla vilttiin kääriytyneenä käsissäni kahvikuppi. Katselen merelle ja minun on käsittämättömän hyvä olla. Muistelen edellisen illan juhlia. Mökillämme on ollut iso joukko vieraita ja olemme viettäneet hauskan illan täynnä naurua ja laulua. Mielikuvassani vieraat, joihin ovat lukeutuneet myös lapset puolisoineen ja mahdolliset lastenlapset, ovat viety saaresta pois ja minulla on aikaa vain olla. Taustalta kuuluu yksi ääni. Joku hakkaa halkoja. Minua rupeaa hymyilyttämään.

En ole vielä koskaan elänyt tätä hetkeä täysin, mutta osia siitä kyllä. Jonakin päivänä tuo hetki on totisinta totta. Olen siitä varma. Hassua muuten, että T tykkää ihan mahdottomasti puiden pilkkomisesta…

Millainen on sinun mielikuviesi täydellinen hetkesi?

F

  
 
 

 

 

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s