Flunssan kourissa

Kun puhetyöläiseltä menevät sekä ääni että voimat, niin silloin pitää hidastaa. Tai oikeastaan täytyy painaa jarrua. Vaikka kuinka tekisi mieli heilua pakkasessa kameran kanssa tai riemastuttaa nuorisoa aarioita muistuttavilla epistoloilla kielestä, kirjoittamisesta, vuorovaikutustaidoista, kirjallisuudesta, elämästä ja ihmisiksi olemisesta.

Inkiväärisilppua kattilaan keittymään. Mukin pohjalle sitruunaa ja hunajaa. Joku käski tujauttaa sekaan vielä kurkumaa. Toinen vannoi vihreän teen ja mustan melassin nimiin. Valkosipulia sisäisesti tai villasukkien sisään. Hyvä kirja käteen, nippu aikakauslehtiä ja välillä mobiililaite. Niin ja tuoreita kukkia pitää olla. Sehän on selvä!

Pääasia että lepää ja on vaiti. Kyllä tämä tästä.
F

Flunssa_8

Flunssa_9

Flunssa_4

Flunssa_5

Flunssa_6

Flunssa_7

Flunssa_11

Flunssa_3

Flunssa_1

Flunssa_2

Flunssa

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s