Kypsä rakkaus

Kun keski-ikäiset ihmiset, ikäihmisistä puhumattakaan, rakastuvat palavasti ja näyttävät avoimesti tunteensa, niin siinä on jotain sykähdyttävää. Muistan nuoruudestani eläkkeellä olevan pariskunnan kävelemässä käsi kädessä kylän raitilla. He olivat aina pukeutuneet tyylikkäästi, molemmilla oli valkoiset hiukset ja heidän välinen rakkautensa suorastaan säkenöi heistä. Muistan miten katselin tätä pariskuntaa ihaillen.

SuomiLovessa on kerrottu monta koskettavaa rakkaustarinaa, mutta kaikkien eniten minua ovat koskettaneet tarinat, joissa ihmiset ovat löytäneet rakkauden kypsässä iässä. Johtuu tietysti siitä että itse kuulun tähän porukkaan. Niinhän me tätä maailmaa prosessoimme, omista lähtokohdistamme käsin…

Olin 36-vuotias ja T 42-vuotias kun me rakastuimme. Keski-ikäisiä siis. Kypsä rakkaus on monella tavalla samanlaista kuin nuoruudessakin koettu huuma, mutta siihen liittyy usein myös erityispiirteitä. Ainakin se on tosiasia, että elämänkokemusta on rutkasti enemmän. Olen onnellinen ja kiitollinen siitä, että löysin rakkauden vielä keski-ikäisenä. Kypsä rakkaus on antanut minulle kaikki ne puuttuvat palaset, jotka koin tarvitsevani.

Perjantain SuomiLovessa erityisen vaikutuksen minuun teki Leenan ja Hannun tarina. Ihana pariskunta. Musiikiksi he olivat toivoneet Anssi Tikanmäen kappaletta Aamu lakeuksilla, joka löytyy Maisemakuvia Suomesta -albumilta. Niin upeaa musiikkia! Vahva suositus niin SuomiLovesta kuin Anssi Tikanmäestäkin.

 

F

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s