Elämä pelissä

Yle tarjoaa mielenkiintoisen ohjelman hyvän parisuhteen rakentamisesta. Olemme seuranneet Elämä pelissä -ohjelmasarjaa sen aikaisempinakin tuotantokausina, mutta nyt on erityisen kiinnostavaa settiä luvassa.. Tällä kertaa pureudutaan nimittäin rakkauteen ja parisuhteeseen.

Ylen sivuilla kerrotaan ohjelmasta seuraavaa:

”Ohjelman päähenkilöt ovat näyttelijä Lena Meriläinen ja miehensä tv-konkari Olli Tola, olympiavoittaja Toni Nieminen ja puolisonsa terveydenhoitaja Heidi Nieminen, huippumallina tunnettu Ninja Sarasalo ja hänen muusikkomiehensä Yoshiki Tamura sekä tatuointitaiteilija Wilma Schlizewski ja hänen yrittäjäpuolisonsa Olli Väätäinen.

Pariskunnat aloittavat suhteidensa solmukohtien avaamisen Jenni Pääskysaaren juontamassa tunnin mittaisessa avausjaksossa. He puhuvat yhteisen ajan puutteesta, seksuaalisen kipinän katoamisesta, nalkuttamisesta ja uskottomuudesta. Toisaalta päähenkilöt kertovat myös siitä, mihin he rakastuivat toisissaan ja mikä pitää heidät edelleen yhdessä.

Seuraavassa viidessä, tiistaisin esitettävässä puolituntisessa jaksossa parit opettelevat rakkauden taitoja psykologi Tony Dunderfeltin vetämällä tunteikkaalla ja tapahtumarikkaalla parisuhdeleirillä Viron Saarenmaalla. Sarjan päätösjaksossa maaliskuussa selvitetään, onko pariskuntien rakkaus vahvistunut.”

Ohjelmaan osallistuvat pariskunnat vaikuttavat mielenkiintoisilta ja olemme molemmat lukeneet Tony Dunderfeltin parisuhdetta ja rakkautta käsitteleviä kirjoja, joiden kanssa olemme pitkälti samoilla linjoilla. F ennätti tehdä jo ohjelmaan liittyvän rakkaustestin, joka löytyy täältä.  Testin tulos oli oikein hyvä, mutta varmuuden vuoksi hän tilasi ohjelmaan liittyvän nettivalmennuksen sähköpostiinsa. Parisuhde on niin tärkeä osa hyvää elämää, että siihen kannattaa panostaa!

Elämä pelissä alkaa sunnuntaina 31.1.2016 klo 19.30 Yle TV1:llä.

F&T

  
Kuva: yle.fi

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s