Juhlahumua

Helmikuun lopulla juhlimme T:n viisikymppisiä ja juhlavalmistelut ovat jo hyvällä mallilla. Juhlapaikka on buukattu ja juhlan ohjelmisto ja runko on kasassa. Kutsut on laadittu ja  pistetty postiin ja tarjoilupuolikin rupeaa olemaan suunniteltu.  Olemme järjestäneet yhteiselomme aikana jo monet juhlat. On ollut kesähippalot ystäviemme kivinavetassa, hääbileet, jotka juhlimme sekä meillä kotona että Kulttuuritehdas Kehräämöllä Porissa, useat jouluiset kotibileet, parit rippijuhlat + tietysti iso määrä lasten synttäreitä, sukujuhlia ja illanistujaisia niin kotona kuin saaressakin. Tykkäämme molemmat järjestää juhlia. F:n erityisalaa on suunnittelu ja T on loistava toteuttaja.

F ehdotti jo vuosia sitten, että mitäpä jos pitäisimme T:n pyöreiden vuosien kunniaksi kahvikonsertin. T innostui asiasta ja sellainen on nyt tulossa.  Konsertin ohjelmisto koostuu T:n ja meidän ystäviemme erityyppisistä, lähinnä musiikkipainotteisista, esityksistä.  T on syntynyt ja kasvanut Turun kupeessa, joten päätimme pitää juhlat siellä. Viikot tuntuvat hurahtavat nyt kun edessä on hippalot. Paljon asioita on jo tehty ja mietitty, mutta paljon on asioita vielä auki. Seuraavana on vuorossa To do -listan tekeminen.  Joka tapauksessa hauskaa kutsua ystäviä  ja sukulaiset koolle ja juhlia oikein kunnolla!

Alla olevat kuvat hääjuhlistamme ja niiden valmisteluista vuodelta 2012.
F&T

IMG_8267

IMG_8318

IMG_8370

IMG_8519

IMG_8591

IMG_8807

IMG_8874

IMG_8876

IMG_9063

IMG_9231

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s