Nick’s Food Design

Otimme vuoden vaihtumisen vastaan Turussa ja päätimme varautua illan juhlintaan tukevalla lounaalla meille uudessa ruokapaikassa. Nick’s Food Designin Helsinginkadun ravintola ei sijaitse aivan keskustassa, mutta itse asiassa hyvin lähellä kaupunkikotiamme. Hieman meille meinasi tulla uskon puute  paikkaa etsiessämme,  mutta kaikille sinne haluaville vinkiksi: kun kyltit loppuvat rakennus kannattaa kiertää oikealta ja suunnistaa Aurajoen rantaan, tai kysyä apua kuten me teimme.

Olimme kuulleet paikan brunssista kehuja, mutta me päädyimme paikkaan  lounasaikaan sen ollessa lopuillaan ja nautiskelimme mestan hampparibuffetin. Oikein oli makoisa ja runsas. Ravintola sijaitsee vanhassa, täysin rempatussa, tehdasrakennuksessa ja T ryhtyikin muistelemaan rakennuksen aikaisempia vaiheita, mistä ei rujoutta puutu.

Ruokasali oli ihanan korkea ja valoisa valtavine ruutuikkuneineen ja sisustus oli muutenkin viehättävä. Pukkijaloilla seisovat umpipuiset tarjoilupöydät olisimme voineet viedä heti mukanamme. Palvelukin oli oikein ystävällistä.

Taidamme mennä testaamaan seuraavan kerran paikan brunssin!

F&T

Uudenvuoden lounas

Uudenvuoden lounas_1

Uudenvuoden lounas_2

Uudenvuoden lounas_3

 

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s