Taistelussa kylmyyttä vastaan

Asumme isossa kivitalossa, jonka lämpötila vaihtelee  näillä pakkasilla 17-19 lämpöasteen välillä. Talo on uudehko, joten sen saisi kyllä lämpimämmäksi, mutta tähän on päädytty, jotta sähkölaskut pysyvät jotenkuten kurissa. Sähköpattereiden ja lattialämmityksen lisäksi talosta löytyy lämpöilmapumppu ja varaava takka.

Takkaan sytytetään tuli päivittäin kylmillä ilmoilla. Villasukat ovat myös kova sana! Mutta kyllä ihan parhaat keinot taistelussa kylmyyttä vastaan ovat nämä: käperry toisen kainaloon takan ääressä (tai untuvapeiton alla) tai vaihtoehtoisesti harrasta oikein reipasta seksiä!

F&T

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s