Vuoden bonusisäpalkinto

Eilen aamulla toinen kotona olevista teinipojistamme meinasi tuupertua aamiaispöydän ääreen muutaman päivän jatkuneen selkäkivun vuoksi. T:n oli määrä lähteä aamiaisen jälkeen Turkuun remppaamaan tuoretta treenikämppää ja aloittelemaan arkeaan, mutta se että bonuspojalta menivät jalat alta, laittoi kuviot uusiksi.

Olin kuusi vuotta yh-äitinä ja pyöritin poikieni kanssa arjen enemmän tai vähemmän yksin. Itsekseen pärjääminen on jäänyt näköjään päälle. Kun aamullinen episodi käynnistyi,  soitin nopeasti päivystykseen ja saimme kehoituksen tulla näytille. Pidin itsestään selvänä, että T pitää omista suunnitelmistaan kiinni ja lähtee Turkuun ja minä pojan kanssa sairaalaan. Mutta mitä teki mieheni?

T ilmoitti topakasti, että hän ei päästä meitä kahdestaan liikenteeseen vaan tulee mukaan sairaalaan. Hän viestitteli suunnitelmiin tulleista muutoksista bändikavereilleen ja istui odottamassa kanssamme päivystyksen odotussalissa useita tunteja. Yritimme jopa poikani kanssa saada häntä lähtemään kesken kaiken, koska tilanne näytti kohtuullisen hyvältä ja mitään akuuttia hätää ei ollut. T ei kuitenkaan hievahtanutkaan viereltämme.

Selkäkivun syy selvisi, saimme lääkkeet ja päästyämme kotiin ilmoitin, että T ansaitsisi Vuoden bonusisäpalkinnon. Poikani olivat kanssani yhtä mieltä. Paitsi että poikani sanoi, että T ei tunnu bonusisältä. Luulen että hän tarkoitti sitä, että olemme niin hitsautuneet yhteen näiden miltei kahdeksan vuoden aikana, että ruotsista lainattu bonusisä-termi tuntuu vähän turhan kliiniseltä.

Uusioperhekuvio ei varmastikaan ole perhemuodoista helpoimmasta päästä, mutta käsi sydämellä voin sanoa että meidän perheemme toimii ja se on ihanaa! Poikani luottavat T:hen täysin. Ja niin minäkin. En usko että arvostaisin miestäni näin paljon ilman kokemustani yksinhuoltajana. Se että rinnalla on ihminen, johon luottaa täysin  on jotain niin hienoa, että en oikein tiedä miten sen edes pukisi sanoiksi…

Kiitos, mieheni, että olet! Rakastan sua!

F

 

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s