Tervetuloa vuosi 2016

Minulla on tapana kirjoitella erilaisia Minä haluan -listoja niiden To do -listojen lisäksi. Erilaiset listat jäsentävät alituisesti poukkoilevaa mieltäni. Mielestäni. T:n mieli on sen verran tasaista sorttia, että hän elää sujuvasti ilman listoja, koonteja ja välikatsauksia. Tänä vuonna en kuitenkaan lähtenyt laatimaan mitään erityistä Näitä haluan vuodelle 2016 -listaa. Tuntuu että vuoden 2015 tammikuussa laaditun listan asiat kantavat vielä tähänkin vuoteen.  Tulevaan vuoteen on jo nyt buukattu ihan hurjasti kaikkea… Mahtavaa!

Tammikuussa T lähtee minikiertueelle bändinsä kanssa. Helmikuussa juhlitaan T:n lisäksi myös muita puoli vuosisataa täyttäviä. Maaliskuun alussa aloitan sitten kolmen kuukauden opintovapaan ja kuun lopussa lähden neljäksi viikoksi ikuiseen kaupunkiin, Roomaan. Sitä ennen yritän hankkia itselleni jonkinlaisen italian kielen taidon. Onneksi se homma on jo aloitettu. T tulee tietysti moikkaamaan minua huhtikuun puolivälissä ja  kun tulen takaisin Italiasta, niin toivon että kevät olisi puhkeamassa Suomessa kukkaan ja minä innostuisin puutarhamme laittamisesta myös käytännön tasolla.

Toukokuussa minun on tarkoitus saattaa opiskelut päätökseen. Tutkintotilaisuus jännittää jo nyt. Saanko oikeasti tarpeeksi hyvän ja kattavan portfolion kasaan? Koko alkuvuoden ja kevään minä siis myös kuvaan, kuvaan, käsittelen ja kuvaan ja käsittelen ja kuvaan.

Kesän pyrimme rauhoittamaan tarkoituksella lähes tyystin , jotta pystymme olemaan mahdollisimman paljon saaressa.  Kesään kuuluu tietysti myös juhlia ja tapahtumia. Muutamat ovat jo tiedossa…

Syksyn tullen alkavatkin sitten työt ja uskon että miltei viiden kuukauden katkos töistä on tehnyt sen, että virtaa riittää. Syksyllä jatkamme matkailuprojektiamme jälkikasvumme  kanssa. Näillä näkymin seuraava päämäärämme on Pariisi.

Ihan hengästyttää itseäkin kun ajattelee. Paljon on siis kaikkea luvassa. Ja kaiken tämän keskellä aion edelleen pitää miestäni oikein hyvänä ja keskittyä myös täysi-iän kynnyksellä oleviin poikiini. Aion myös nipistää aikaa ystävilleni ja suvulle. Myös oma kehon hyvinvointi on fokuksessa. Viime vuosi ei mennyt putkeen tässä asiassa, mutta aina voi tehdä korjausliikkeen… Eilinen aamu alkoi tuorepuurolla. Iltapäivällä käytiin kävelyllä kirpakassa, mutta aurinkoisessa pakkassäässä ja lounaaksi maistui kasvislohiwokki! Tästä on hyvä jatkaa…

Tervetuloa siis vuosi 2016! Olet sydämellisesti tervetullut!

F

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s