Lontoo

Vuosi sitten tähän aikaan teimme lähtöä Lontooseen. Meillä on menossa projekti, jossa viemme vuoron perään yhden neljästä pojastamme johonkin Euroopan kaupunkiin. Viime joululomalla oli vuorossa reissu nro 2 ja määränpäänä Lontoo. F oli viimeksi vieraillut kaupungissa abikeväänään vuonna 1991 ja kahdelle muulle matkamiehelle kerta oli ensimmäinen. Kaupunkilomillemme on muodostunut jo jonkinlainen kaava: aamulla aikaisin reissuun ja yöllä myöhään takaisin. Selviämme kolmella yöllä hotellissa ja saamme viettää paikan päällä 4 ikimuistoista päivää.

Olimme tällä kertaa valmistautuneet ohjelman suhteen melko hyvin ja meillä oli selvät sävelet sen suhteen,  missä aiomme käydä, mutta tietysti myös aikaa rentoon hengailuun. Meillä oli valmiiksi hommattuna liput mm. Leijonakuningas-musikaaliin ja siitä taisi muodostuakin reissumme kohokohta. Musikaalia olemme muistelleet moneen kertaan ja suositelleet sitä kaikille Lontoon kävijöille. Huikea elämys!

Lisäksi nousimme London Eyen avulla korkeuksiin ja näimme Lontoon valot pimeässä. Koska matkaa tehtiin pitkälti teinin ehdoilla valitsimme yhdeksi kohteeksi London Dungeonin. Kannatti. Nautimme kauhutalosta koko porukka.

Fish anc chipsit vedettiin tietysti pubissa napaan ja söimme myös loistavan aterian libanonilaisessa ravintolassa Harrodsin lähettyvillä. Viime jouluna elokuvateatterissa pyöri elokuva Paddington ja päädyimme katsastamaan elokuvan Lontoossa. Leffan jälkeen oli hauska mennä seuraavana aamuna Natural History Museumiin ja tsekata omin silmin elokuvan tapahtumapaikkoja.

Lontoo on täynnä mahdollisuuksia ja meiltä jäi monta paikkaa ja asiaa kokematta ja näkemättä, mutta saimme mahdutettua neljään päivään paljon kivoja juttuja ilman, että olisi tullut tunne kiireestä tai ylibuukkauksesta.

F nautti erityisesti joulunajan tunnelman kokemisesta. Suurkaupunki oli pukeutunut jouluasuun ja siinä riitti ihasteltavaa.

Suosittelemme ehdottomasti Lontoota matkakohteeksi teinien kanssa. Kokemista ja näkemistä riittää!

F&T

IMG_4475

IMG_4434

IMG_4431.JPG

IMG_4437

IMG_4424

IMG_4430

IMG_4428

IMG_4469

IMG_4447

IMG_4444

IMG_4436

IMG_4453

IMG_4452

IMG_4468

IMG_4488

IMG_4492

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s