Varmat otteet

Minulta ei oikein tuo lifestyle-bloggaaminen luonnu, joten kirjoittelen harvakseltaan näitä lyhyitä mietteitäni parisuhteesta ja yritän miettiä mitä kaikkia asioita teemme omassa parisuhteessamme oikein kun meillä on koko ajan kivaa tai vielä kivempaa.

Yksi asia mikä tuli mieleen on varmuus. Avioliiitossamme on varmuutta monella tasolla. Olemme varmoja siitä, että rakastamme toisiamme, Olemme varmoja siitä, että jos toinen mokaa, toinen ei ilkeile siitä. Olemme varmoja siitä, että  kumpikin meistä kantaa oman osuutensa vastuusta. Olemme varmoja siitä, että toinen ei saa toista tuntemaan itseään epävarmaksi. Olemme varmoja puolisomme kiltteydestä. Olemme varmoja siitä, että hellyyttä ja seksiä saa toiselta halutessaan.

Tämä kaikki tuo itselle sellaisen varmuuden tunteen, joka heijastuu kaikkeen parisuhteessa. Viimeksi rakastelun jälkeen F kysyi minulta miten ihmeessä oikein tiedän mikä hänestä tuntuu hyvältä juuri sillä kerralla. Vastasin etten tiedäkään. Juju taitaakin olla siinä että varmaotteisuus on seksikästä ja kiihottavaa, puolin ja toisin.

T

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s