DIY – korutaulu

Nyt voi jo huokaista. Huomenna on vielä puurottelut ja sitten alkaa joululoma.  Innostuin eilen lomanalkamishuumassa hieman askartelemaan ja vaikka jouluihminen olenkin, niin en todellakaan väkertänyt tonttuparaatia tai olkihimmeliä. Tämä diy-idea on muhinut päässäni vuosia, itse asiassa  vuosikymmeniä ja jostain syystä en ole vaan saanut sitä toteutettua.

Muistan miten eräällä ystävälläni oli lukioaikana taulu, joka oli päällystetty mustalla sametilla ja hänen korunsa roikkuivat sametin päällä. Minusta se oli kaunis. Korut näyttivät upeilta mustaa samettia vasten ja ne olivat siinä näppärästi saatavilla. Muistan miten nerokkaana sitä pidin silloin.  Minun koruni ovat lojuneet kaikki nämä vuosikymmenet laatikoiden pohjilla epämääräisiisä pienissä pussukoissa ja laatikossa, mutta eivätpä loju enää.

Toissapäivänä kävin ostamassa palan kangasta ja eilen vielä yhden levyn viisi senttiä paksua styroksia rautakaupasta. Leikkasin mattopuukolla sopivan kokoisen palan styroksista ja kiinnitin kankaan siihen nuppineuloilla. Sitten asettelin koruni nuppineuloilla tauluun.

Kävin viime sunnuntaina Turku Design Now!-ryhmän perinteisissä joulumyyjäisissä ja ostin sieltä itselleni Coruu-silikonikorvikset. Coruun takaa löytyy rempseä ja hyväntuulinen yrittäjäkaksikko Maarit ja Sari, joiden kanssa oli ilo tehdä kauppaa. Innostuin heti näyttävistä ja uskomattoman kevyistä koruista ja ostinkin itselleni Sara Tuulin suunnittelemat Flowery-korvakorut.

Itse asiassa nuo uudet korvakorut taisivat olla sykäys askarteluvimmalleni. Uudet korvakoruni näyttävät niin makeilta punaista kangasta vasten uudessa korutaulussani. Ja ei sitä tiedä  jos vaikka T innostuisi ostamaan vaimolleen joskus jonkin korunkin, kun korut ovat nyt niin vahvasti esillä… Ehkei sittenkään… Mieheni tuntien. Tästähän aiheesta olenkin kirjoittanut.

F

Korutaulu

Korutaulu_1

Korutaulu_2

Korutaulu_3

Korutaulu_4

Korutaulu_5

Kommentoi ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s